Sluit deze pagina

Micro- en Ministop, PE Flowstop

Opleiding/instructie Micro- en Ministop, PE Flowstop
   
Omschrijving
Er zijn eisen over vakkundigheid, maar ook over veiligheid. De veiligheids- en opleidingseisen zijn vastgelegd in de VIAG. Iedereen die werkt aan gasdistributieleidingen valt onder deze regelgeving.
Het werken aan gasdistributiesystemen moet daarom op een verantwoorde wijze worden uitgevoerd.
De stoppeltechniek is ontwikkeld om op veilige wijze de gasonderbreking tot stand te brengen en middels bypasstechniek onderbreking te voorkomen.
In deze instructie leert u het vakkundig en veilig toepassen van Ravetti Microstoppel en Mini stoppel apparatuur op gasaansluitleidingen.

De instructie Micro- en Ministop is bedoeld voor (assistent) monteurs die werkzaamheden uitvoeren aan gas-aansluitleidingen, zowel huis- als bedrijfsaansluitingen. Voor deze doelgroep is de instructie een verplichting conform de vigerende VIAG. Daarnaast is deze instructie ook voor werknemers met een assisterende functie, zonder gas technische vakopleiding, een verplichting. Voor leidinggevenden in relevante werkomgeving wordt deze instructie aanbevolen.

Examinering:
Om deel te kunnen nemen aan de praktijkinstructie moet de theorie doorlopen zijn en dient u een 80% score te behalen op de theorie-eindtoets.
Na het succesvol doorlopen van de instructie, ontvangt u van Opleidingscentrum Gelderpoort een bewijs van deelname met de geldigheidsduur van 3 jaar.
   
Vooropleiding
Toelatingseisen conform VIAG VP G-LD.
   
Opmerking Locatie:
Deze instructie wordt gestart bij minimale deelname van 6 en maximaal 15 personen en vindt plaats bij Opleidingsscentrum Gelderpoort.

De lestijden zijn in overleg vast te stellen. De instructie bestaat uit theorie en praktijk.

@ De theorie is zowel klassikaal als via een e-learning pakket te volgen.

De duur van de instructie is één dag, één dagdeel gecombineerd met e-learning of twee dagdelen klassikale instructie.
De praktijkinstructie van de Micro- en Mini stoppel is onder toezicht van PPTE Ridderkerk en vindt plaats bij Opleidingscentrum Gelderpoort te Hattem in één van onze praktijklokalen.

Contactgegevens:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Opleidingscentrum Gelderpoort via info@gelderpoort.com of 038 443 1456.

NaamAantal deelnemersStuksprijsTotaal Excl.BTW %Totaal Incl.
Micro- en Ministop 4-5 deelnemers1€ 620,00€ 620,0021%€ 750,20
Micro- en Ministop 6-10 deelnemers1€ 485,00€ 485,0021%€ 586,85
PE Flowstop 4-5 personen1€ 485,00€ 485,0021%€ 586,85
 
Naam
Datum