Sluit deze pagina

Infratechniek monteur Gas/Water/Warmte

Opleiding/instructie Infratechniek monteur Gas/Water/Warmte
   
Omschrijving
Als monteur Gas/Water/Warmte werk je aan nieuwe en bestaande transport en distributienetten voor gas, water of warmte. Je verricht je eigen klus maar werkt ook in teamverband. Je graaft sleuven en werkputten in de grond en legt leidingen aan. Ook monteer je onderdelen en vervang je onderdelen bij storingen.
   
Vooropleiding
Geen.
   
Opmerking Een opleiding tot monteur Gas/Water/Warmte duurt gemiddeld 1 jaar en wordt gevolgd via BBL, school en werken. Factoren als vooropleiding, motivatie en inzet kunnen de duur verkorten. De opleiding bestaat uit een theorie– en praktijkgedeelte. Het theoriegedeelte wordt verzorgd door het Regionaal Opleiding Centrum en de praktijk door Opleidingscentrum Gelderpoort.

De praktijkopleiding bestaat uit een combinatie van opdrachten en werkzaamheden in het werkveld en in de praktijkruimtes van Opleidingscentrum Gelderpoort. Tijdens de praktijkopleiding wordt veel aandacht besteed aan veiligheid (VIAG), onderlinge samenwerking, sociale vaardigheden en andere competenties.

De mogelijkheden om in te stromen op de vakopleiding zijn op aanvraag en afhankelijk van het aantal deelnemers. De opleiding kan zowel overdag ( 08.00 - 16.00 uur) als in de middag/avond (16.00 - 21.00 uur) gevolgd worden.

De opleiding monteur infra Gas/Water/Warmte dagopleiding bestaat uit 29 theorie contactmomenten en 23 praktijk contactmomenten.

De opleiding in de middag/avonduren bestaat uit 40 theorie contactmomenten en praktijk contactmomenten zijn in op basis van nadere afstemming.

De opleiding is ingeschaald op webniveau 2 en is geregistreerd bij CREBO (Centraal Register Beroepsopleidingen).

De bijbehorende tarieven zijn op aanvraag te verkrijgen.

Contactgegevens:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Opleidingscentrum Gelderpoort via info@gelderpoort.com of 038 443 1456.
NaamAantal deelnemersStuksprijsTotaal Excl.BTW %Totaal Incl.