Sluit deze pagina

Infratechniek monteur middenspanningsdistributie

Opleiding/instructie Infratechniek monteur middenspanningsdistributie
   
Omschrijving
Als monteur middenspanningsdistributie werk je aan bestaande en nieuwe middenspanningsnetten. Je werkzaamheden bestaan uit het monteren van middenspanningsmoffen het aansluiten van trafo’s en hoogspanningsschakelaars. Je voert je eigen klus uit maar werkt ook in teamverband.
   
Vooropleiding
Geen.
   
Opmerking Een opleiding tot monteur middenspanningsdistributie duurt gemiddeld 1 jaar en wordt gevolgd via BBL, school en werken. Factoren als vooropleiding, motivatie en inzet kunnen de duur verkorten. De opleiding bestaat uit een theorie– en praktijkgedeelte. Het theoriegedeelte wordt verzorgd door het Regionaal Opleiding Centrum en de praktijk door Opleidingscentrum Gelderpoort.

De praktijkopleiding bestaat uit een combinatie van opdrachten en werkzaamheden in het werkveld en in de praktijkruimtes van Opleidingscentrum Gelderpoort. Tijdens de praktijkopleiding wordt veel aandacht besteed aan veiligheid (BEI BLS), onderlinge samenwerking, sociale vaardigheden en andere competenties.

De mogelijkheden om in te stromen op de vakopleiding zijn op aanvraag en afhankelijk van het aantal deelnemers. De opleiding kan zowel overdag ( 08.00 - 16.00 uur) als in de middag/avond (16.00 - 21.00 uur) gevolgd worden.

De opleiding monteur infra elektra/data dagopleiding bestaat uit 29 theorie contactmomenten en 32 praktijk contactmomenten.

De opleiding in de middag/avonduren bestaat uit 40 theorie contactmomenten en 32 praktijk contactmomenten.

De opleiding is ingeschaald op webniveau 2 en is geregistreerd bij CREBO (Centraal Register Beroepsopleidingen).

De bijbehorende tarieven zijn op aanvraag te verkrijgen.

Contactgegevens:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Opleidingscentrum Gelderpoort via info@gelderpoort.com of 038 443 1456.
NaamAantal deelnemersStuksprijsTotaal Excl.BTW %Totaal Incl.