Sluit deze pagina

Infratechniek eerste monteur middenspanningsdistributie

Opleiding/instructie Infratechniek eerste monteur middenspanningsdistributie
   
Omschrijving
Als eerste monteur middenspanningsdistributie werk je aan bestaande en nieuwe middenspanningsinstallaties. Je werkzaamheden bestaan uit het leggen van middenspanningskabels, het monteren van verbindingsmoffen en het aansluiten van trafo's en hoogspanningsschakelaars. Je voert je eigen klus uit maar werkt ook in teamverband. Je geeft leiding en begeleidt monteurs. Daarnaast treed je op als ploegleider bij diverse werkzaamheden.
   
Vooropleiding
Monteur infra data/elektra
OF
Monteur sterkstroominstallaties
OF
MBO elektrotechniek
OF
Monteur laagspanningsnetten
OF
Monteur middenspanningsinstallaties
   
Opmerking Een opleiding tot eerste monteur middenspanningsdistributie duurt gemiddeld 1 jaar en wordt gevolgd via BBL, school en werken. Factoren als vooropleiding, motivatie en inzet kunnen de duur verkorten. De opleiding bestaat uit een theorie– en praktijkgedeelte. Het theoriegedeelte wordt verzorgd door het Regionaal Opleiding Centrum en de praktijk door Opleidingscentrum Gelderpoort.

De praktijkopleiding bestaat uit een combinatie van opdrachten en werkzaamheden in het werkveld en in de praktijkruimtes van Opleidingscentrum Gelderpoort. Tijdens de praktijkopleiding wordt veel aandacht besteed aan veiligheid (BEI BLS), onderlinge samenwerking, sociale vaardigheden en andere competenties.

De mogelijkheden om in te stromen op de vakopleiding zijn op aanvraag en afhankelijk van het aantal deelnemers. De opleiding kan zowel overdag ( 08.00 - 16.00 uur) als in de middag/avond (16.00 - 21.00 uur) gevolgd worden.

De opleiding eerste monteur middenspanningsdistributie dagopleiding bestaat uit 29 theorie contactmomenten en 9 praktijk contactmomenten.

De opleiding in de middag/avonduren bestaat uit 40 theorie contactmomenten en 13 praktijk contactmomenten.

De opleiding is ingeschaald op webniveau 3 en is geregistreerd bij CREBO (Centraal Register Beroepsopleidingen).

De bijbehorende tarieven zijn op aanvraag te verkrijgen.

Contactgegevens:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Opleidingscentrum Gelderpoort via info@gelderpoort.com of 038 443 1456.
NaamAantal deelnemersStuksprijsTotaal Excl.BTW %Totaal Incl.