Sluit deze pagina

1. Combinatie Basisopleiding Meterverwisselaar VOP E en BEI BLS VOP LS-meters

Opleiding/instructie 1. Combinatie Basisopleiding Meterverwisselaar VOP E en BEI BLS VOP LS-meters
   
Omschrijving
In deze basisopleiding word je voorbereid om als zelfstandig monteur elektrameters te gaan plaatsen, verwisselen en verwijderen.
Je leert over de opbouw van de E-Distributienetten en installatienetten, diverse materialen, over E-meters en draaivelden, boilerklokken, tariefdraden en de gevaren van explosie, verstikking en brand. Je treft veiligheidsmaatregelen en heft deze op.
Je leert om E-meters te plaatsen, verwisselen en verwijderen. Je mag dit doen tot en met 3 x 80A. Je leert over de diverse kabelsoorten en de kabelcoderingskleuren. Je voert bijbehorende metingen en beproevingen uit. Je krijgt de BEI BLS E-meters examentraining en leert daarbij de BEI BLS en je VWI’s kennen.
   
Vooropleiding
De actuele toelatingseisen staan vermeld op de site van Netbeheer Nederland: www.beiviag.nl.
   
Opmerking De opleiding bestaat uit een theorie– en praktijkgedeelte. Tijdens de eerste lesdag krijg je de lesstof uitgereikt, waaronder een inlogcode voor de e-learning. Tussen de lesmomenten kun je je opgedane kennis testen door het maken van oefentoetsen op het online leerplatform.
De praktijkopleiding bestaat uit een combinatie van opdrachten in het werkveld. Tijdens de opleiding wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en vakbekwaamheid.

Examinering:
Aan het einde van de basisopleiding én als je als je alle lesdagen aanwezig bent geweest, ontvang je een certificaat. Dit certificaat is samen met je VCA certificaat je toelatingsbewijs voor de Stipelexamens.

Locatie:
Deze opleiding gaat van start bij een minimale deelname van 6 personen en vindt plaats bij Opleidingscentrum Gelderpoort.

Studiebelasting:
De combinatieopleiding Meterverwisselaar VOP E en BEI BLS VOP LS-meters bestaat uit 3,5 dagen (7 dagdelen) en 12 uur zelfstudie. De opleiding kan dagelijks gepland worden tussen 08.00 - 16.00 uur. Bij voldoende aanmeldingen kan de opleiding eventueel in de avonduren gepland worden.

Met deze combinatie opleiding en training ben je optimaal voorbereid op het STIPEL examen.

Contactgegevens:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Opleidingscentrum Gelderpoort via info@gelderpoort.com of 038 443 1456.
NaamAantal deelnemersStuksprijsTotaal Excl.BTW %Totaal Incl.
Combi Basisopleiding & BEI BLS VOP LS-meters1€ 796,00€ 796,0021%€ 963,16
Certificatiekosten1€ 58,15€ 58,1521%€ 70,36
Stipel examens BEI VOP LS-Meters1€ 465,00€ 465,0021%€ 562,65