Sluit deze pagina

BHV basis of herhaling klassikaal

Opleiding/instructie BHV basis of herhaling klassikaal
   
Omschrijving
De cursus BHV basis bestaat uit één dag praktijk en één dagdeel theorie. De cursus BHV herhaling bestaat uit één dagdeel praktijk en één dagdeel theorie.

De Arbeidsomstandighedenwet artikel 15 schrijft voor dat alle werknemers die belast zijn met de bedrijfshulpverlening binnen een bedrijf, in bezit dienen te zijn van het certificaat BHV Bedrijfshulpverlening Basis.

De cursus BHV focust zich op het verlenen van eerste hulp bij ongevallen, beperken en bestrijden van brand en alarmeren en evacueren in een noodsituatie.

Onderwerpen cursus
• levensreddende eerste handelingen
• brandbestrijding en brandpreventieve maatregelen
• communicatie
• evacuatie en ontruiming
• bedienen van AED

Examinering
De examens voor levensreddende handelingen en brandpreventie worden op de cursusdagen afgenomen. Wanneer de examens met goed resultaat zijn afgerond, krijgt de cursist een draagpas en een certificaat met een geldigheid van 1 jaar.
   
Vooropleiding
geen
   
Opmerking Locatie:
Deze instructie kan door het hele land gevolgd worden en bij minimale deelname van 8 en maximaal 15 personen op een locatie naar keuze. De instructies in het land vinden overdag plaats van 08.30 tot 16.00 uur. Wanneer de instructie op een locatie naar keuze plaats vindt, zijn de tijden in overleg vast te stellen.

Voor deze cursus geldt een jaarlijkse herhalingsplicht.

Contactgegevens:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Opleidingscentrum Gelderpoort via info@gelderpoort.com of 038 443 1456.
NaamAantal deelnemersStuksprijsTotaal Excl.BTW %Totaal Incl.
Prijs op aanvraag1€ 0,00€ 0,0021%€ 0,00
 
Naam
Datum