Sluit deze pagina

03. VIAG VOP G-meters

Opleiding/instructie 03. VIAG VOP G-meters
   
Omschrijving
Een VOP G-meters is* direct verantwoordelijk voor het uitvoeren van een aantal beperkte gastechnische werkzaamheden (BGW), niet-gastechnische werkzaamheden (NGW), en de bijbehorende veiligheidsmaatregelen.
Als assistent van een AVP mag een VOP ook alle activiteiten uitvoeren die deze AVP mag uitvoeren; Je mag alleen meters t/m G25 plaatsen, verwisselen en verwijderen. Je mag drukregelaars en B-kleppen verwisselen, mits deze een rubberring of pakkingverbinding hebben. Ook mag je Beperkte BedieningsHandelingen (BBH) uitvoeren.
Je treft de bijbehorende veiligheidsmaatregelen en heft deze op; voert de bijbehorende metingen en beproevingen uit; bedient hoofdkranen in aansluitingen; assisteert bij werkzaamheden; houdt toezicht. (*Voorwaarden: zie VIAG Algemeen 3.6.8)

   
Vooropleiding
De actuele toelatingseisen staan vermeld op de site van Netbeheer Nederland: www.beiviag.nl.
   
Opmerking Instructie:
De instructie VIAG VOP G-meters bestaat uit twee dagdelen theorie en één dagdeel praktijk en wordt zowel in de middag/avonduren als overdag gegeven.
- middag/avond van 16.00 -21.00 uur
- overdag van 08.00 - 16.00 uur

Wij adviseren voor de theorielessen een doorlooptijd van 3 weken. Dit houdt in dat we in de eerste twee weken elke week één dagdeel theorieles plannen. In week drie plannen we het theorie-examen. Op deze manier kan de deelnemer zich optimaal voorbereiden op de lessen en het examen.

Uiteraard is er maatwerk mogelijk.

Deze instructie kan worden aangevuld met een account op ons online leerplatform. De e-learning heeft als voordeel dat je overal toegang hebt tot de online oefenmodules en je jezelf snel en gemakkelijk kunt voorbereiden op de instructies en examens. Een account voor ons online leerplatform kost € 25,00 en blijft geldig tot je het certificaat behaald hebt.

Kortom, meer flexibiliteit!

Examinering:
Om aan het VIAG examen deel te kunnen nemen, dien je te voldoen aan de toelatingseisen van STIPEL. (www.stipel.nl en VIAG bijlage 12)

Locatie:
Deze instructie en het examen gaan van start bij een minimale deelname van 6 personen en vinden plaats bij Opleidingscentrum Gelderpoort. Eventueel kunnen de theorie-instructies ook op een locatie naar keuze gegeven worden. De praktijkinstructie en het praktijkexamen worden afgenomen in één van onze praktijklokalen. .

Contactgegevens:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Opleidingscentrum Gelderpoort via info@gelderpoort.com of 038 443 1456.

** Opleidingscentrum Gelderpoort biedt tevens een combinatiecursus aan. Zie hiervoor Basisopleiding VOP G-meters.
NaamAantal deelnemersStuksprijsTotaal Excl.BTW %Totaal Incl.
VIAG VOP G-meters1€ 355,00€ 355,0021%€ 429,55
Certificatiekosten1€ 58,15€ 58,1521%€ 70,36
Examenkosten1€ 465,00€ 465,0021%€ 562,65
Inlog Online Leerplatform1€ 25,00€ 25,0021%€ 30,25
 
Naam
Datum