Sluit deze pagina

04. VIAG VP G-aanleg

Opleiding/instructie 04. VIAG VP G-aanleg
   
Omschrijving
Een VP G-aanleg mag* beperkte bedieningshandelingen (BBH) uitvoeren; een aantal (niet-) gastechnische werkzaamheden (SGW en BGW) uitvoeren in de lage druk, met name aan aansluitingen; de bijbehorende veiligheidsmaatregelen nemen en opheffen.
Je mag ook alle activiteiten uitvoeren die de AVP mag uitvoeren.
voert alleen nieuwbouwactiviteiten uit in G-aansluitingen (dus geen saneringen).
Je plaatst en verwisselt meters < G25 (en zo nodig drukregelaars en B-kleppen) in meterkasten; treft de bijbehorende veiligheidsmaatregelen en heft deze op; voert de bijbehorende metingen en beproevingen uit en houdt toezicht. Je voert alleen BBH uit, uitgezonderd het (micro-)stoppelen van inpandige leidingen en aansluitleidingen en het plaatsen van blazen in aansluitleidingen; (*Voorwaarden: zie VIAG Algemeen 3.6.7)

   
Vooropleiding
De actuele toelatingseisen staan vermeld op de site van Netbeheer Nederland: www.beiviag.nl.
   
Opmerking Instructie:
De instructie VIAG VP G-aanleg bestaat uit twee dagdelen theorie en één dagdeel praktijk en wordt zowel in de middag/avonduren als overdag gegeven.
- middag/avond van 16.00 -21.00 uur
- overdag van 08.00 - 16.00 uur

Wij adviseren voor de theorielessen een doorlooptijd van 3 weken. Dit houdt in dat we in de eerste twee weken elke week één dagdeel theorieles plannen. In week drie plannen we het theorie-examen. Op deze manier kan de deelnemer zich optimaal voorbereiden op de lessen en het examen.

Uiteraard is er maatwerk mogelijk.

Deze instructie kan worden aangevuld met een account op ons online leerplatform. De e-learning heeft als voordeel dat je overal toegang hebt tot de online oefenmodules en je jezelf snel en gemakkelijk kunt voorbereiden op de instructies en examens. Een account voor ons online leerplatform kost € 25,00 en blijft geldig tot je het certificaat behaald hebt.

Kortom, meer flexibiliteit!

Examinering:
Om aan het VIAG examen deel te kunnen nemen, dien je te voldoen aan de toelatingseisen van STIPEL. (www.stipel.nl en VIAG bijlage 12)

Locatie:
Deze instructie en het examen gaan van start bij een minimale deelname van 6 personen en vinden plaats bij Opleidingscentrum Gelderpoort. Eventueel kunnen de theorie-instructies ook op een locatie naar keuze gegeven worden. De praktijkinstructie en het praktijkexamen worden afgenomen in één van onze praktijklokalen.

Contactgegevens:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Opleidingscentrum Gelderpoort via info@gelderpoort.com of 038 443 1456.
NaamAantal deelnemersStuksprijsTotaal Excl.BTW %Totaal Incl.
VIAG VP G-aanleg1€ 355,00€ 355,0021%€ 429,55
Certificatiekosten1€ 58,15€ 58,1521%€ 70,36
Examenkosten1€ 465,00€ 465,0021%€ 562,65
Inlog Online Leerplatform1€ 25,00€ 25,0021%€ 30,25
 
Naam
Datum