Sluit deze pagina

6. BEI BHS WV MS Distributie-netmontage

Opleiding/instructie 6. BEI BHS WV MS Distributie-netmontage
   
Omschrijving
De WV MS Distributie-netmontage is direct verantwoordelijk* voor de leiding over en het veilig verloop van uitvoerende werkzaamheden.
Je moet in een aantal situaties op de werkplek aanwezig zijn: om toezicht te houden; bij overdrachten. Dit staat dan in het werkplan.
Je bent regelmatig aanwezig op de werkplekken om risico's en veiligheid te controleren. Je voert zelf geen (de)montagewerkzaamheden uit en maakt geen deel uit van groepen uitvoerende medewerkers. Je mag je werkverantwoordelijkheid niet delegeren.
Specifiek voor de WV MS Distributie-netmontage geldt ook: je bent opdrachtgever voor een aantal activiteiten in het MS-deel van het domein Distributie; je bent opdrachtgever voor de uitvoering van bijbehorende civiele veiligheidsmaatregelen; je kan en mag zelf in het MS-deel van het domein Distributie civiele veiligheidsmaatregelen treffen en opheffen; elektrotechnische veiligheidsmaatregelen beoordelen (niet zelf treffen of opheffen); een aantal metingen, selecties, beproevingen en inspecties uitvoeren waarbij geen sprake is van montage en/of demontage; je mag toezicht houden (*Voorwaarden: zie BEI BHS Algemeen 3.6.4)
   
Vooropleiding
De actuele toelatingseisen staan vermeld op de site van Netbeheer Nederland: www.beiviag.nl.
   
Opmerking Instructie:
De instructie BEI BHS WV MS Distributie-netmontage bestaat uit twee dagdelen theorie en een dagdeel praktijk. Daarnaast wordt er online een module werk- en veiligheidsplannen & raamopdrachten aangeboden. Deze cursus wordt zowel in de middag/avonduren als overdag gegeven.
- middag/avond van 16.00 -21.00 uur
- overdag van 08.00 - 16.00 uur

Wij adviseren voor de theorielessen een doorlooptijd van 3 weken. Dit houdt in dat we in de eerste twee weken elke week één dagdeel theorieles plannen. In week drie plannen we het theorie-examen. Op deze manier kan de deelnemer zich optimaal voorbereiden op de lessen en het examen.

Uiteraard is er maatwerk mogelijk.

Deze instructie wordt aangevuld met een account op een online leerplatform. E-learning heeft als voordeel dat je overal toegang hebt tot de online oefenmodules en je jezelf snel en gemakkelijk kunt voorbereiden op de instructies en examens.

Kortom, meer flexibiliteit!

Examinering:
Om aan het BEI BHS WV MS Distributie- netmontage examen deel te kunnen nemen, dien je te voldoen aan de toelatingseisen van STIPEL. (www.stipel.nl en BEI BHS bijlage 3)

Locatie:
Deze instructie en het examen gaan van start bij een minimale deelname van 6 personen. De theorielessen vinden plaats bij Opleidingscentrum Gelderpoort of op een locatie naar keuze gegeven worden. De praktijk vindt plaats in de schakelruimte van Opleidingscentrum Gelderpoort.

Contactgegevens:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Opleidingscentrum Gelderpoort via info@gelderpoort.com of 038 443 1456.
NaamAantal deelnemersStuksprijsTotaal Excl.BTW %Totaal Incl.
BEI BHS1€ 1.137,50€ 1.137,5021%€ 1.376,38
Certificatiekosten BEI1€ 58,15€ 58,1521%€ 70,36
Examenkosten1€ 1.105,00€ 1.105,0021%€ 1.337,05
Les werkplannen schrijven 1€ 175,00€ 175,0021%€ 211,75
Extra praktijkinstructie BHS1€ 265,00€ 265,0021%€ 320,65