Sluit deze pagina

2. BEI BHS VOP MS/HS

Opleiding/instructie 2. BEI BHS VOP MS/HS
   
Omschrijving
Een VOP MS Distributie is aangewezen als assistent of als direct verantwoordelijk persoon voor het uitvoeren van een beperkt aantal elektrotechnische werkzaamheden.
Je mag* als assistent van een AVP of VP alle activiteiten uitvoeren die deze AVP of VP mag uitvoeren; dit mag alleen als het niet wordt uitgesloten in de VWI, en als de WV hiervoor opdracht heeft gegeven.
Assisteren houdt in dat je (VOP MS Distributie) dezelfde activiteiten uitvoert op dezelfde werkplek als de AVP of VP. Je doet dit onder verantwoordelijkheid van de AVP of VP die ploegleider is.
Je assisteert in het MS-deel van het domein Distributie bij werkzaamheden; voert in het MS-deel van het domein Distributie enkele specifieke werkzaamheden zelfstandig uit (bijvoorbeeld controle en toezicht). Je mag bovengenoemde werkzaamheden ook uitvoeren aan de afgaande MS-velden van een onderstation in het domein Transport.
(*Voorwaarden: zie BEI BHS Algemeen 3.6.8)

   
Vooropleiding
De actuele toelatingseisen staan vermeld op de site van Netbeheer Nederland: www.beiviag.nl.
   
Opmerking Instructie:
De instructie BEI BHS VOP MS Distributie bestaat uit 2,5 dagdelen theorie en wordt zowel in de middag/avonduren als overdag gegeven. (totaal 10 uur)
- middag/avond van 16.00 -21.00 uur
- overdag van 08.00 - 16.00 uur

Wij adviseren voor de theorielessen een doorlooptijd van 3 weken. Dit houdt in dat we in de eerste twee weken elke week één dagdeel theorieles plannen. In week drie plannen we het theorie-examen. Op deze manier kan de deelnemer zich optimaal voorbereiden op de lessen en het examen.

Uiteraard is er maatwerk mogelijk.

Deze instructie wordt aangevuld met een account op een online leerplatform. E-learning heeft als voordeel dat je overal toegang hebt tot de online oefenmodules en je jezelf snel en gemakkelijk kunt voorbereiden op de instructies en examens.

Kortom, meer flexibiliteit!

Examinering:
Om aan het BEI BHS VOP MS Distributie examen deel te kunnen nemen, dien je te voldoen aan de toelatingseisen van STIPEL. (www.stipel.nl en BEI BHS bijlage 3)

Locatie:
Deze instructie en het examen gaan van start bij een minimale deelname van 6 personen. De theorielessen vinden plaats bij Opleidingscentrum Gelderpoort of op een locatie naar keuze gegeven worden. Er is geen praktijk vereist.


Contactgegevens:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Opleidingscentrum Gelderpoort via info@gelderpoort.com of 038 443 1456.

NaamAantal deelnemersStuksprijsTotaal Excl.BTW %Totaal Incl.
BEI BHS1€ 250,00€ 250,0021%€ 302,50
Certificatiekosten BEI1€ 58,15€ 58,1521%€ 70,36
Examenkosten1€ 185,00€ 185,0021%€ 223,85
 
Naam
Datum