Sluit deze pagina

5. BEI BHS AVP MS Distributie-service

Opleiding/instructie 5. BEI BHS AVP MS Distributie-service
   
Omschrijving
Een AVP MS Distributie-service is direct verantwoordelijk voor het juist uitvoeren van bedieningshandelingen, (niet-) elektrotechnische werkzaamheden en veiligheidsmaatregelen.
Voor de AVP MS Distributie-service geldt*: Je voert alle activiteiten uit in het MS-deel van het domein Distributie (stations, netkasten en netten), behalve montagewerkzaamheden in ondergrondse netten; je houdt toezicht; je mag alle bovengenoemde activiteiten ook uitvoeren in het MS-deel van het domein Distributie.
Je mag ook aan de afgaande velden van een onderstation in het domein Transport de bedieningshandelingen uitvoeren; veiligheidsmaatregelen treffen en opheffen. (*Voorwaarden: zie BEI BHS Algemeen 3.6.6)

   
Vooropleiding
De actuele toelatingseisen staan vermeld op de site van Netbeheer Nederland: www.beiviag.nl.
   
Opmerking Instructie:
De instructie BEI BHS AVP MS Distributie-service bestaat uit 2 dagdelen theorie en 2 dagdelen praktijk. De theorie wordt zowel in de middag/avonduren als overdag gegeven. De praktijk wordt overdag gegeven.
- middag/avond van 16.00 -21.00 uur
- overdag van 08.00 - 16.00 uur

Wij adviseren voor de theorielessen een doorlooptijd van 3 weken. Dit houdt in dat we in de eerste twee weken elke week één dagdeel theorieles plannen. In week drie plannen we het theorie-examen. Op deze manier kan de deelnemer zich optimaal voorbereiden op de lessen en het examen.

Uiteraard is er maatwerk mogelijk.

Deze instructie wordt aangevuld met een account op een online leerplatform. E-learning heeft als voordeel dat je overal toegang hebt tot de online oefenmodules en je jezelf snel en gemakkelijk kunt voorbereiden op de instructies en examens.

Kortom, meer flexibiliteit!

Examinering:
Om aan het BEI BHS AVP MS Distributie-service examen deel te kunnen nemen, dien je te voldoen aan de toelatingseisen van STIPEL. (www.stipel.nl en BEI BHS bijlage 3)

Locatie:
Deze instructie en het examen gaan van start bij een minimale deelname van 6 personen. De theorielessen vinden plaats bij Opleidingscentrum Gelderpoort of op een locatie naar keuze gegeven worden. De praktijk vindt plaats in de schakelruimte van Opleidingscentrum Gelderpoort.

Contactgegevens:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Opleidingscentrum Gelderpoort via info@gelderpoort.com of 038 443 1456.
NaamAantal deelnemersStuksprijsTotaal Excl.BTW %Totaal Incl.
BEI BHS1€ 770,00€ 770,0021%€ 931,70
Certificatiekosten BEI1€ 58,15€ 58,1521%€ 70,36
Examenkosten1€ 865,00€ 865,0021%€ 1.046,65
Extra praktijkinstructie BHS1€ 265,00€ 265,0021%€ 320,65