Sluit deze pagina

09. BEI BLS WV LS-meterkast

Opleiding/instructie 09. BEI BLS WV LS-meterkast
   
Omschrijving
Een WV LS-meterkast is* direct verantwoordelijk voor de leiding over en het veilig verloop van uitvoerende activiteiten. Je bent regelmatig aanwezig op de werkplekken om risico's en veiligheid te controleren. Je voert zelf geen (de)montagewerkzaamheden uit en maakt geen deel uit van groepen uitvoerende medewerkers.
Je bent opdrachtgever voor alle activiteiten in LS-meterkasten en meterhandelingen in stations (klein- en grootverbruik) in het domein LS-Distributie.
Je mag zelf voor die opdrachten SBH en BBH uitvoeren, veiligheidsmaatregelen treffen en opheffen (en beoordelen), metingen, beproevingen en inspecties uitvoeren waarbij geen sprake is van montage en/of demontage en je mag toezicht houden. (*Voorwaarden: zie BEI BLS Algemeen 3.6.4)

   
Vooropleiding
De actuele toelatingseisen staan vermeld op de site van Netbeheer Nederland: www.beiviag.nl.
   
Opmerking Instructie:
De instructie BEI BLS WV LS -meterkast bestaat uit twee dagdelen theorie en een dagdeel praktijk. Daarnaast wordt er online een module werk- en veiligheidsplannen & raamopdrachten aangeboden. Deze cursus wordt zowel in de middag/avonduren als overdag gegeven.
- middag/avond van 16.00 -21.00 uur
- overdag van 08.00 - 16.00 uur

Wij adviseren voor de theorielessen een doorlooptijd van 3 weken. Dit houdt in dat we in de eerste twee weken elke week één dagdeel theorieles plannen. In week drie plannen we het theorie-examen. Op deze manier kan de deelnemer zich optimaal voorbereiden op de lessen en het examen.

Uiteraard is er maatwerk mogelijk.

Deze instructie kan worden aangevuld met een account op ons online leerplatform. De e-learning heeft als voordeel dat je overal toegang hebt tot de online oefenmodules en je jezelf snel en gemakkelijk kunt voorbereiden op de instructies en examens. Een account voor ons online leerplatform kost € 25,00 en blijft geldig tot je het certificaat behaald hebt.

Kortom, meer flexibiliteit!

Examinering:
Om aan het BEI BLS examen deel te kunnen nemen, dien je te voldoen aan de toelatingseisen van STIPEL. (www.stipel.nl en BEI BLS bijlage 2)

Locatie:
Deze instructie en het examen gaan van start bij een minimale deelname van 6 personen en vinden plaats bij Opleidingscentrum Gelderpoort. Eventueel kunnen de theorie-instructies ook op een locatie naar keuze gegeven worden. De praktijkinstructie en het praktijkexamen worden afgenomen in één van onze praktijklokalen.

Contactgegevens:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Opleidingscentrum Gelderpoort via info@gelderpoort.com of 038 443 1456.
NaamAantal deelnemersStuksprijsTotaal Excl.BTW %Totaal Incl.
BEI BLS WV LS-meterkast1€ 445,00€ 445,0021%€ 538,45
Certificatiekosten BEI1€ 58,18€ 58,1821%€ 70,40
Examenkosten BEI1€ 592,50€ 592,5021%€ 716,92
Inlog Online Leerplatform1€ 25,00€ 25,0021%€ 30,25
 
Naam
Datum