Sluit deze pagina

04. BEI BLS VP LS-aansluiting

Opleiding/instructie 04. BEI BLS VP LS-aansluiting
   
Omschrijving
Een VP LS-assistent is* direct verantwoordelijk voor het juist uitvoeren van beperkte bedieningshandelingen, een aantal (niet-)elektrotechnische werkzaamheden aan kabels en aansluitingen en de bijbehorende veiligheidsmaatregelen.
Je voert* in het domein LS-distributie montagewerkzaamheden uit voor de nieuwe aanleg (dus geen saneringen, wijzigingen en dergelijke) van LS-aansluitingen (aansluitkasten en OV). Plaatst en verwisselt meters in meterkast in het domein LS-distributie en voert de bijbehorende metingen en beproevingen uit. (*Voorwaarden: zie BEI BLS Algemeen 3.6.7)

   
Vooropleiding
De actuele toelatingseisen staan vermeld op de site van Netbeheer Nederland: www.beiviag.nl.
   
Opmerking Instructie:
De instructie BEI BLS VP LS-aansluiting bestaat uit twee dagdelen theorie en één dagdeel praktijk en wordt zowel in de middag/avonduren als overdag gegeven.
- middag/avond van 16.00 -21.00 uur
- overdag van 08.00 - 16.00 uur

Wij adviseren voor de theorielessen een doorlooptijd van 3 weken. Dit houdt in dat we in de eerste twee weken elke week één dagdeel theorieles plannen. In week drie plannen we het theorie-examen. Op deze manier kan de deelnemer zich optimaal voorbereiden op de lessen en het examen.

Uiteraard is er maatwerk mogelijk.

Deze instructie kan worden aangevuld met een account op ons online leerplatform. De e-learning heeft als voordeel dat je overal toegang hebt tot de online oefenmodules en je jezelf snel en gemakkelijk kunt voorbereiden op de instructies en examens. Een account voor ons online leerplatform kost € 25,00 en blijft geldig tot je het certificaat behaald hebt.

Kortom, meer flexibiliteit!

Examinering:
Om aan het BEI BLS examen deel te kunnen nemen, dien je te voldoen aan de toelatingseisen van STIPEL. (www.stipel.nl en BEI BLS bijlage 2)

Locatie:
Deze instructie en het examen gaan van start bij een minimale deelname van 6 personen en vinden plaats bij Opleidingscentrum Gelderpoort. Eventueel kunnen de theorie-instructies ook op een locatie naar keuze gegeven worden. De praktijkinstructie en het praktijkexamen worden afgenomen in één van onze praktijklokalen.

Contactgegevens:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Opleidingscentrum Gelderpoort via info@gelderpoort.com of 038 443 1456.
NaamAantal deelnemersStuksprijsTotaal Excl.BTW %Totaal Incl.
BEI BLS VP LS-aansluiting 1€ 355,00€ 355,0021%€ 429,55
Certificatiekosten BEI1€ 58,18€ 58,1821%€ 70,40
Examenkosten BEI1€ 465,00€ 465,0021%€ 562,65
Inlog Online Leerplatform1€ 25,00€ 25,0021%€ 30,25
 
Naam
Datum